Välkommen att kontakta oss!

Klaus Stritzke
landskapsarkitekt LAR/MSA

klaus@svenhermelin.se
08-55 11 82 42, 0705-55 60 42

Ann Fagerström Tronde
landskapsarkitekt LAR/MSA

ann@svenhermelin.se
08-55 11 82 41, 0705-83 30 60

Patrik Tronde
VD, landskapsarkitekt LAR/MSA

patrik@svenhermelin.se
08-55 11 82 44, 0705-20 51 87

Lisa Hedenkvist
landskapsarkitekt LAR/MSA

lisa@svenhermelin.se
08-55 11 82 47

Kristina Eriksson
landskapsarkitekt LAR/MSA

kristina@svenhermelin.se
08-55 11 82 45, Föräldraledig

Emma Karlsson
landskapsarkitekt LAR/MSA

emma@svenhermelin.se
08-55 11 82 46

Sanna Somby
landskapsarkitekt MSA

sanna@svenhermelin.se

Sabina Mukka
landskapsarkitekt

sabina@svenhermelin.se

Sven A Hermelin söker erfarna landskapsarkitekter

Sven A Hermelin AB är Sveriges äldsta landskapsarkitektkontor. Vi är ett litet, men kraftfullt kontor, som arbetar med personligt engagemang i våra uppdrag.
Verksamheten bedrivs som ett uttryck för vår inställning som så kallat svb-bolag. Det innebär att vinstuttag inte förekommer.

Vi söker landskapsarkitekter som gillar att ta egna initiativ och har en bra samarbetsförmåga.

Vi arbetar med alla slags uppdrag, ibland återkommande för samma platser, och har därigenom samlat kunskap om långsiktigt hållbara och goda lösningar. I Sven Hermelins anda arbetar vi med känsla och respekt för de naturliga och kulturella förutsättningar som varje objekt erbjuder samt en stor hänsyn till nyttjarens behov. Tillsammans med våra kunder vill vi skapa ändamålsenliga miljöer med karaktär och identitet och verka för ett hållbart samhälle.

Kontoret har stor erfarenhet av planering, utformning och projektering av offentliga miljöer. Just nu arbetar vi bland annat med utveckling av en stadspark för Botkyrka kommun, ett stort vägprojekt, lekplatser och skolor. Vi har även lång erfarenhet av arbete med kulturhistoriska parkmiljöer så som Vadstena klosterträdgårdar, Skokloster och Ulriksdal.

Hos oss får du:

  • En nyckelroll i företagets utveckling
  • Driva och medverka i intressanta projekt
  • Arbeta med trevliga kollegor i en varm och familjär arbetsmiljö

Uppdragsansvarig landskapsarkitekt:

Vi söker i första hand en erfaren landskapsarkitekt som kan leda projekt som uppdragsansvarig, har ett stort kontaktnät och en ambition att föra vårt anrika kontor framåt. Vi lägger stor vikt vid att du passar in i gruppen. Du bör vara beredd att axla en långsiktigt ledande roll i företaget.
Vi ser helst att du kan vara vikarie för vår VD som är deltidssjukskriven. Därigenom kan du få du en unik möjlighet att rivstarta som nyckelperson i företagsledningen.

På samma sätt som bolaget drivs utan vinstintresse bör din motivation att söka dig till oss inte vara kortsiktigt ekonomiska. Som medansvarig för utvecklingen kan du dock själv påverka möjligheterna att vara väl avlönad inom ramen för vad som är bra i gruppen.

Även du som är erfaren nog att arbeta som handläggande landskapsarkitekt är välkommen med din ansökan.

Är du intresserad av att vara med och forma företaget framåt och vara en del i vår gemenskap, så skicka CV och personligt brev till ann@svenhermelin.se. Portfolio är ett plus men det går även bra att visa vid en eventuell intervju.

HITTA TILL OSS

Sven A Hermelin AB | Torsvikssvängen 11, 181 34 Lidingö | Tel: 08-55 11 82 40

TRÄDINVENTERING

RELATERADE PROJEKT